Oxygeneo teknologi

BAGGRUND: For nylig har subkutan kuldioxid (CO2) injektioner vist sig at forbedre hudens udseende ved at forøge iltafgivelsen og derved hjælpe cellulær metabolisme og neokollagenese. De har imidlertid flere risici og kan ikke bruges i hele ansigtet, hvilket gør dem bedst egnede til behandling af lokaliserede hudproblemer. For at bekæmpe disse problemer er der udviklet en mindre invasiv CO2 ansigtsbehandling, der er velegnet til fuld-ansigtsbehandling, selvom dens effektivitet til iltning af huden ikke er blevet undersøgt grundigt.

MÅL: Formålet med denne undersøgelse var at evaluere CO2-ansigts evne til at iltede huden.

METODER OG MATERIALER: Tolv patienter blev tilmeldt denne split-face-undersøgelse. De blev behandlet med en uges mellemrum med en CO2-ansigtsbehandling på den ene side af ansigtet og partikelfri mikrodermabrasion på den anden. Målinger af transkutan iltspænding (tcPO2) blev registreret ved baseline og efter hver behandling. Statistisk signifikans blev vurderet ved at sammenligne den gennemsnitlige tcPO2 forskel i mmHg efter mikrodermabrasion og efter en kuldioxid ansigtsbehandling ved hjælp af en 1-halet parret t-test (α = 0,05).

RESULTATER: Den gennemsnitlige stigning i tcPO2 efter CO2 ansigtsbehandling var statistisk signifikant større (p = .0252) end efter mikrodermabrasion.

KONKLUSION: Ansigtsbehandlinger med kuldioxid forbedrer hudens iltning umiddelbart efter behandling, hvilket kan tilskrives dannelsen af ​​en kunstig Bohr-effekt.
J Drugs Dermatol . 2015; 14 (9): 976-980.