spørgsmål og svar

Q HVAD SKAL PATIENTEN GØRE FOR AT FORBEREDE SIG TIL EN BEHANDLING? 

A Der er ingen grund til at forberede sig til behandling; Du bør dog undgå at blive solbrændt før behandlingen, da det ikke kan udføres på en skadet hud. Der er retningslinjer for nærhed af behandlinger til andre æstetiske behandling modaliteter, som din praktiserende læge vil vide.


Q HVAD ER BEHANDLINGSPROTOKOLLEN? 

A Normalt, en serie af 4-6 behandlinger anbefales, men det er muligt at udføre flere behandlinger for øget forbedring af rynker eller i tilfælde af svær acne ardannelse. Behandlingerne er normalt fordelt med en 1 uges interval men kan også anvendes som et quickfix en enkelt gangQ HVOR LANG TID HOLDER RESULTATET EFTER ENDT KURFORLØB?

A Resultaterne bør vare flere måneder. Men da kroppen fortsætter med at ældes, og aldringsprocessen ikke kan stoppes, anbefales det at gennemgå forebyggende behandlinger med 1-2 måneders mellemrum for at opretholde resultaterne. 


Q HVILKE DELE AF KROPPEN KAN BEHANDLES?

A Du kan behandle de fleste kropsområder. De eneste områder der ikke bør behandles med rf og ultralyd, er bryster, armhuler, direkte over øjnene (under knoglen) og skjoldbruskkirtlen.