top of page

Release

Logo_icon.png

peeling

Reducerer hårvækst, pigmentpletter & akne

Giver nyt liv til en tør & trist hud

image_6483441.JPG

Release peeling Denne behandling er perfekt til dig, der både ønsker fornyet glød og hårfjerning.

Release peeling er en basisk peeling, der fjerner de døde hudceller i ansigtet. Alle kan få behandlingen, der er særdeles velegnet til grov hud, trist hud, moden hud, pigmentering og acne. Release behandlingen gør hudens fornyelsesproces bedre, overfladen bliver mere jævn, sundere og flottere. 

Masken har også den egenskab at den fjerner hår. Peelingen arbejder sig ned i hårsækken, opløser håret og hårvæksten reduceres gradvis. Behandlingen er helt smertefri og der er ingen rødme eller irritation i ansigtet efterfølgende, huden er fin og blød og der vil være en fantastisk glød i huden p.g.a. den dybdegående peeling. 

For at opnå det bedste resultat, skal den første og anden behandling laves med 5-7 dages mellemrum. Derefter vil der typisk gå 2-4 uger mellem behandlingerne. Jo flere behandlinger man får, jo længere trænger peelingen ned i hårsækken og holdbarheden af behandlingen bliver forlænget. 

For at få denne behandling, er det nødvendigt at købe en beroligende creme, som skal bruges 2x dagligt i 7 dage efter behandlingen. Efter de 7 dage må man skifte over til sin almindelige hudpleje. Hvis man ønsker at forstærke den hårreducerende effekt, skal man købe Hair Reducer Serum, som skal bruges 2 x dagligt i 14 dage. Vi anbefaler dig hvilket interval der passer til dig. 

Se herunder hvad release peeling også er effektiv til: 

* Rynker / dybe furer 

* Døde hudceller 

* Alle former for ar 

* Akne og store porer 

* Pigmentforandringer 

* Tør hud 

* Fjernelse af uønsket hårvækst, de fine dun hår 

Release Peeling er en basisk peeling, der fjerner de døde hudceller i ansigtet. Masken har også den egenskab at fjerne hår. Peelingen arbejder sig ned i hårsækken, opløser håret og hårvæksten reduceres gradvis. Masken bruges oftes i ansigtet og bryst, men bruges også på lænd, bryst og andre steder på kroppen med finere hår. Til hjemmepleje bruges der Hair Reducer og Rose Defence morgen og aften i 10 dage efter behandlingens udførsel.

Release peeling

Release hårfjerning

bottom of page