top of page
Natural Soap and Flowers

Om

Logo_icon.png

os

Ann2.jpg

Ann Kathrine Amstrup

Kosmetolog og Mikropigmentist

Charlotte2.jpg

Charlotte Egedahl Wozniak

Kosmetolog & vægtkonsulent

Ann2.jpg

Mit fag er min passion

Jeg har specialiseret mig ansigtsbehandlinger med focus på anti-age og hudsygdomme.

Min passion er Kosmetisk tatoveringer (permanent make up) og kosmetiske behandlinger som Cosmelan, microneedling, skinbooster, Frugtsyre og Beauty Angel behandlinger.

Jeg tager løbende opdateringer inden for faget, så jeg holder mig ajour med alle de sidste nye opdateringer inden for kliniske og kosmetiske skønhedsbehandlinger samt kosmetiske tatoveringer (permanent make-up).

Derudover har jeg taget uddannelse inden for mesoterapi 2013, mikroneedling 2012, Laserfjernelse af tatoveringer og pigmentpletter 2013 og Elektrokosmetik 2014.

Med 22 års erfaring inden for skønhed og kosmetiske behandlinger samt en bred viden inden for skønheds branchen, kan jeg med sikkerhed garantere en kyndig og skræddersyet personlig behandling.

Jeg glæder mig til at byde Dig velkommen på vores klinik.

Charlotte2.jpg

Charlotte Egedahl Wozniak

Jeg glæder mig til du besøger mig i vores hyggelige omgivelser i hjertet af Hedensted. Jeg sætter stor ære i at sætte dig i fokus og vil med mine beroligende og varme hænder forkæle, plejer, og hjælpe dig til afslapning i vores eksklusive wellness behandlinger. 

Jeg nyder roen, at få dig ned i gear og så vil mine evne til perfektionisme skinne igennem mit arbejde og det spiller en afgørende betydning for mig, at du forlader klinikken glad. 

Jeg brænder for skønhed, velvære, forkælelse og altid at være opdateret på de nyeste behandlinger og produkter, så jeg hele tiden står klar til at hjælpe og vejlede dig.

Kosmetolog 1
Kosmetolog 2
bottom of page