Teknologien bag

EFFEKT AF KULDIOXID FACIALTERAPI PÅ HUDSYREGYNERING

LÆS MERE


ANVENDELSE AF EN TRIPOLLAR RADIOFREKVENS TIL BEHANDLING AF ACNE VULGARIS

LÆS MERE

GENEO

DEN ULTIMATE ANSIGTSBEHANDLINGSPLATFORM TIL AT OPNÅ EN ​​UNG, FRISK OG NATURLIGE HUD. Det er den eneste enhed på markedet, der tilbyder en unik kombination af avancerede teknologier, TRIPOLLAR RF, OXYGENEO og ULTRASOUND, DET FUNGERER BÅDE UDEN FOR OG INDVENDIGT I HUDEN.

GENEO + EN NY HUDPLEJEPLATFORM TIL ANTI-ALDRING OG FORYNGELSE

Æstetiske hudbehandlinger er en almindelig praksis blandt kvinder og mænd over hele kloden, på tværs af grænser, af kultur og socioøkonomisk status Ansigts- eller hudbehandlinger i forskellige kropsområder har været populære gennem tiderne og er blevet dokumenteret allerede i det gamle Egypten og Grækenland. Der findes en række forskellige behandlinger til oxyganetionsbehandlinger.

EFFEKT AF KULDIOXID FACIALTERAPI PÅ HUDSYREGYNERING

BAGGRUND : Som noget nyt og populært inden for kosmetisk dermatologi har subkutan kuldioxid (CO2) injektioner vist sig at forbedre hudens udseende ved at forøge iltafgivelsen og derved hjælpe cellulær metabolisme og neokollagenese. De har imidlertid flere risici og kan ikke bruges i hele ansigtet, hvilket gør dem bedst egnede til behandling af lokaliserede hudproblemer. For at bekæmpe disse problemer er der udviklet en mindre invasiv CO2 ansigtsbehandling, der er velegnet til fuld-ansigtsbehandling, selvom dens effektivitet til iltning af huden ikke er blevet undersøgt grundigt.
MÅL : Formålet med denne undersøgelse var at evaluere CO2-ansigts evne til at iltede huden.
METODER OG MATERIALER: Tolv patienter blev tilmeldt denne split-face-undersøgelse. De blev behandlet med en uges mellemrum med en CO2-ansigtsbehandling på den ene side af ansigtet og partikelfri mikrodermabrasion på den anden. Målinger af transkutan iltspænding (tcPO2) blev registreret ved baseline og efter hver behandling. Statistisk signifikans blev vurderet ved at sammenligne den gennemsnitlige tcPO2 forskel i mmHg efter mikrodermabrasion og efter en kuldioxid ansigtsbehandling ved hjælp af en 1-halet parret t-test (α = 0,05).
RESULTATER : Den gennemsnitlige stigning i tcPO2 efter CO2 ansigtsbehandling var statistisk signifikant større (p = .0252) end efter mikrodermabrasion.
KONKLUSION : Kuldioxid ansigtsbehandling forbedrer iltning af huden umiddelbart efter behandling, der kan tilskrives dannelsen af ​​en kunstig Bohr-effekt.

GENEO + EN NY HUDPLEJEPLATFORM TIL ANTI-ALDRING OG FORYNGELSE OG HUDREVITALISERING BASERET PÅ UNIQUEOXYGENEO-TEKNOLOGI

Æstetiske hudbehandlinger er en almindelig praksis blandt kvinder og mænd over hele kloden, der krydser kulturgrænser og socioøkonomisk status. Ansigtsbehandlinger og hudbehandlinger på forskellige kropsområder har været populære gennem tiderne og dokumenteret allerede i det gamle Egypten og Grækenland. En række forskellige behandlinger er i øjeblikket tilgængelige til peeling og infusion af hudforbedringsprodukter, og der er et stigende behov for iltningsbehandlinger i huden. Den innovative genO + hudplejeplatform muliggør en række hudbehandlinger til en bred vifte af hudtyper. OxyGeneo-behandling, der leveres af genetO + -platformen muliggør en unik sofistikeret hudforbedring, der udnytter kroppens naturlige mekanisme til iltning af huden indefra. Oxygenering af huden kombineret med let peeling og infusion af essentielle aktive ingredienser,