Mikroneedling

Micro needling - vejen til smuk hud


Mikroneedling er den nyeste generation af ekstremt effektive anti-aging behandlinger, som giver smuk hud, ved naturlig hudpleje.

Metoden bygger på princippet om først at nedbryde huden gennem mikroperforeringer med nåle og indslusning af specialsammensatte serumer.

Behandlingen kan udføres overalt - ansigt, hals, bryst og hænder er de mest anvendte steder, men også ar og strækmærker på kroppen kan have gavn af denne behandling.

Vi behandler effektivt:

* Rynker og linjer

* Slap hud

* Pigmentforandringer

* Solskadet hud

* Ryger hud

* Tør og trist hud

* Sensitiv hud

* Store porer

* Fedtet hud

* Acnear

* Ar/strækmærker

* Uren hud

Sådan virker behandlingen:

Hundredevis af små nåle prik i huden bevirker, at man laver punktblødninger under huden der aktiverer hudens egen ophelingsproces. Cellefornyelsen speedes op for hurtigt at reparere skaden og der frigives væksthormoner der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen.

Det er denne proces der resulterer i en sundere, mere strålende og ensartet hud og som gør arvæv blødere, både blødt såvel som hårdt arvæv (der er karakteriseret ved dårlig blodcirkulation og fortykkelse af huden).

Huden begynder samtidigt at producere nyt pigment der eliminerer eventuelle pigmentpletter og misfarvning af eksempelvis solskader, ar og strækmærker.

Hudens ungdommelige og fyldige udseende i de unge år (indtil de 25 år) skyldes det høje indhold af hyaluronsyre hvilket også er derfor der opstår aldringstegn med årene, fordi huden naturligt mister en del af dens indhold af hyaluronsyre..

I takt med at hyaluronsyren svinder fra de dybere hudlag sker der ændringer i underhuden hvilket med tiden vil vise sig på overfladen ved at huden bliver tyndere, tørrere og mister en del af sin fasthed. Samtidig får den et mere ujævnt udseende og blodkar og pigmentpleter bliver mere fremtrædende. Fine linjer i ansigtet bliver dybere og ender som fremtrædende rynker da huden efterhånden falder sammen.

Denne aldringsproces forstærkes yderligere af velkendte faktorer som f.eks. sol, tobak, forurening, stress, hormonelle forandringer og genetiske faktorer.

Med Fractional Needling modvirker man aktivt hudens aldringstegn ved løbende at tilføre hyaluronsyre og andre aktive ingredienser i huden.

Dette er en vedvarende behandling der skal gentages med jævne mellemrum for at bibeholde effekten.

Vi anbefaler 3-4 behandlinger med 2-4 ugers mellemrum for det mest effektive resultat og længste holdbarhed. Forløb bør gentages ca. hver 6. måned.

Se billeder af behandlingen i vores fotoalbum

Vi anbefaler altid du har læst vores sektion med praktisk info, før du lader dig behandle.
Mikroneedling

Punktbehandling (45 min.)

Eks. kinder, øjne, pande, hage, hænder.

Book online

495 kr

Halvt ansigt (60 min.)

Fra næse og op eller næse og ned

Book online

795 kr

Helt ansigt (75 min.)

Book online

1195 kr