Ipl laserbehandling

Ipl laserbehandling

Gør det ondt?

Oplevelsen af smerte varierer fra person til person. Det er ikke nødvendigt at bedøve huden. Det føles som at blive ramt af en elastik efterfulgt af en varm fornemmelse. Gentle Yag har et patenteret kølingssystem, som sørger for at køle og beskytte huden under hele behandlingen. Dette bevirker, at huden kun er meget lidt rød efter en behandling. Man kan faktisk ikke se, at man lige har fået foretaget en "miniansigtsløftning" med laser.

Registreret i Sundhedsstyrelsen (SST)

Her på klinikken udføres behandlinger med Laser/IPL ved Laserterapeut Katja Graversen, Cosmetic Laser, Slagelse, som siden år 1999 har udført IPL og laserbehandlinger. Derudover forestår Ansvarlig Læge Anker Lærkeborg, samt den/de tilknyttede sygeplejersker for forundersøgelser (stiller indikation mm.), samt behandler ligeledes med IPL og Laser. Alle er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed som IPL/Laserbehandlinger påkræver. Styrelsen for Patientsikkerhed foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.stps.dk
Konsultationer og behandlinger udføres hos os af Karina Dalboe Nielsen, som er sygeplejerske og autoriseret laserterapeut.


Karsprængninger

Er du generet af karsprængninger? Vi kan vi fjerne dem med professionel laser-teknik, hvor vi anvender Ellipses IPL og GentleYag. Med dette kan vi effektivt reducere og fjerne karsprængninger i ansigtet, på bryst, ben samt på kroppen. Laserbehandling er fortsat en sikker og hurtig løsning for behandling af karsprængninger og du undgår dermed yderligere spredning i huden, som ofte ses hos personer med tendens til karsprængninger.

Kan alle kar behandles?

90% af alle kar kan behandles. Ved en GRATIS forundersøgelse vurderer laserterapeuten om karsprængningerne er egnet til behandling.

Hvor lang tid tager en behandling mod karsprængninger?

En behandling tager 10-20 min. for ansigt/bryst og 20-40 min. for ben. Det kan være nødvendigt med flere behandlinger, før man opnår det ønskede resultat.

Hvordan virker behandlingen?

En karsprængning forekommer i en tynd blodåre lige under hudens overflade. En stråle af intensivt lys trænger dybt ned i hudens væv rettet mod karsprængningen, som opvarmes i få tusindedele sekund og ødelægges. Nogle kar forsvinder med det samme, mens andre gradvis bliver mindre tydelige i løbet af 2-4 måneder.


Varig hårfjerning

Træt af uønsket hår i ansigtet, på ben, ryg, bikini eller andre steder kroppen? Eller får du ofte knopper efter voks eller barbering? Vi anvender Ellipse til varig hårfjerning af uønsket hårvækst - en behandling som er sikker og skånsom mod din hud, som er en hurtig, sikker og effektiv behandling og næsten smertefri.

Kan alle behandles med varig hårfjerning?

Behandlingen er mest effektiv på mørke hår. Ved gråt, hvidt og rød hår virker Ellipsebehandlingen ikke. Ved en gratis konsultation ved vores laserterapeut kan der vurderes om hårene er egnede til behandling.

For mange er uønsket hårvækst et generende problem, som der ofte bruges megen tid på. Vi kan ikke komme uden om, at hårfjerning er en genstridig proces, som på den ene eller anden måde efterlader huden rød og irriteret. Med laserbehandling vil du opleve en reducering af dine hår efter bare få behandlinger. Du kan få behandlet uønsket hårvækst i ansigtet samt på hele kroppen. Du vil få en grundig vejledning ved en gratis konsultation ved klinikkens laserterapeut.

Hvordan virker behandlingen?

Behandlingen foregår ved brug af lys (IPL), som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme - en proces som ødelægger hårrodens evne til igen at producere et nyt hår.

Hvordan viser resultatet sig?

Du vil allerede efter en behandling opleve en markant mindre hårvækst, end du havde før, men for et godt resultat anbefaler klinikken mindst 6 -8 behandlinger. Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger den enkelte føler er tilstrækkeligt. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre. Behandlingen gentages med et interval på cirka 6 uger. Det bedste resultat opnås, hvis hårene er mørke eller sorte og i vækstfase. Da ikke alle hår er i samme fase på samme tid, vil det være nødvendigt med flere behandlinger for at opnå tilfredsstillende resultat. Resultatet varierer fra person til person og af behandlingsområdet.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan du opleve let rødme, hævelse og ømhed omkring det enkelte hårstrå. Det forsvinder dog i løbet af nogle timer. Hårene falder ikke af, under selve behandlingen, da de først skal skubbes op til overfladen af huden. Det sker i samme tempo, som de vokser, hvorpå hårene først afstødes, når de er udvoksede ca. 14 dage efter behandlingen.


Anti-age behandling

Er du træt af dine linjer og din slappe hud eller ønsker du blot et mere frisk udseende? Med en anti-age behandling med Ellipses IPL og GentleYag hjælper vi dig til at se yngre ud og til at udskyde ældningsprocessen. Med vores laserudstyr tilbyder vi behandling af solskadet hud, som er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod huden. Sol og alder reducerer collagen produktionen i huden og huden ældes mere eller mindre naturligt med tiden. Skinrejuvenation, med den klinisk dokumenterede, sikre og effektive ellipse metode, hjælper dig med at bevare det unge friske look længere. Dels ved at fjerne brune pletter og rødmen og dels ved at forbedre hudens struktur.

Hvilken behandling skal jeg vælge?

Vi har rigtig mange Anti-age behandlinger at vælge imellem når det gælder behandling med laser/IPL. Ved en GRATIS forundersøgelse vurderer behandleren, hvilken behandling som passer bedst til dig.

Hvor tidligt starter man med Anti-age behandling?

Ældning af huden starter allerede ved det fyldte 21 år og man kan således starte her. De små fine rynker kommer ved 30 års alderen. Herefter begynder rynkerne at blive mere synlige.

Hvordan virker behandlingen?

Med en Anti-age behandling stimuleres hudens celler til at øge produktionen af collagen og elastin, som er de elastiske fibre, der giver styrke og smidighed til huden. Huden ser friskere og yngre ud. Under behandlingen opvarmes hudens protein, så kollagen gendannes og synligheden af fine linjer og rynker, samt pigmentpletter reduceres.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Vi anbefaler 3-6 Anti-age behandlinger for at opnå et succesfuldt resultat.

Hudforyngelse, Ellipse

Skinrejuvenation hjælper dig med at bevare det friske og ungdommelige look længere, dels ved at fjerne brune pletter og rødmen og dels ved at forbedre hudens struktur. Behandlingen reducerer også uensartede pigmenteringer.


LINK til Klient-information

For Laser/IPL behandling med Nordlys Ellipse for hårreduktion, karsprængninger og hudforyngelse.
Gå til siden her