top of page
puslogo_edited_edited.png

Cosmelan

Fjern dine pigmentforandringer med Cosmelan

image_6483441.JPG

Cosmelan fra spanske Mesoestetic er en af verdens førende professionelle behandlinger, når det gælder fjernelse af pigmentfejl.!

Hvis du overvejer en Cosmelan-behandling har du garanteret et hav af spørgsmål, før du kaster dig ud i det.  Vi vil står altid til rådighed og hjælper dig gerne, hvis du ringer eller skriver til os - eller kigger forbi klinikken - og ellers kan du se svar på de oftest stillede spørgsmål her:

Cosmelan Q & A

Hvordan foregår en behandling?

En Cosmelan-behandling foregår ved, at du kommer i klinikken, bliver renset af og får lagt Cosmelan 1-masken på.
Inden vi lægger masken på, kigger vi på din hud og spørger dig om den, så vi kan vurdere, hvor længe masken skal blive siddende. Det kan være mellem 8 og 12 timer alt efter din hudtype. Derefter tager du hjem med masken på og vasker den selv af, når tiden er gået.


Herefter bruger du Melan Recovery- cremen for at berolige huden, og den bruger du også de næste dage sammen med solcremen.

48 timer efter, du har fået masken af, går du i gang med Cosmelan 2, som er en creme, der skal bruges morgen og aften de næste tre måneder. Og samtidig fortsætter du med Melan Recovery og solcremen med 130+ spf. Bliver din hud for irriteret på et tidspunkt, kan du godt holde pause med Cosmelan 2-cremen i et par dage, så huden lige kan sunde sig lidt.

Opstår der nogle spørgsmål under din behandling, står vi klar med vejledning, så du er ikke alene i dit forløb.

Hvad koster det?

Behandlingen i klinikken med den indledende Cosmelan maske + et sæt med behandlingscremen Cosmelan 2, helende creme og solcreme med 130+ spf til hjemmebrug koster 4600 kr.


Dertil anbefaler vi, at du bruger rens og tonic i samme serie, mens behandlingen står på for ikke at få nogle uheldige krydsreaktioner, og evt. også en fugtgivende maske fra Mesoestetic.

Hvem virker Cosmelan på?

Cosmelan virker på ALLE former for pigmentforandringer, hvad enten de skyldes melasma, solskader, hormonforandringer, aknear eller laserskader, og behandlingen kan også bruges af alle hudtyper, da den tilpasses efter, om du fx har sart- eller mere robust hud.

Gør det ondt? Hvad er ulemperne?

Både masken og Cosmelan 2, som du skal bruge hjemme i tre måneder, kan godt svide og brænde noget i minutterne efter, de er kommet på. Men ikke på en måde, hvor det ikke er til at holde ud. Du skal også forvente, at din hud kan skalle af - især i de områder, hvor din hud er mere sart.


Man kan med fordel bruge en af vores konjacsvampe sammen med dit renseprodukt hver dag for forsigtigt at "gnubbe" den afskallede hud væk.

Hvor hurtigt kan jeg se forandringer?

Det endelige resultat kan du først se efter seks til otte ugers behandling. Men du kan bestemt begynde at se forandringer før da - ogte kan du begynde at se, at der sker noget, efter cirka en uge.

Hvad nu hvis jeg har spørgsmål undervejs?

Der er en grund til, at du kun kan købe Cosmelan-behandlingen på autoriserede klinikker, hvor man er blevet uddannet i produktet. For der kan sagtens opstå spørgsmål undervejs, som kræver en hudpleje-faglig baggrund at svare på - fx en allergisk reaktion. Når du køber en Cosmelan-behandling hos os er det med i prisen, at du altid kan komme forbi eller ringe eller skrive med de spørgsmål, du har og vi svarer samme dag⭐️

Pris inkl. hjemmepleje 4600 kr.

bottom of page